Tuesday, July 18, 2006

çok güzel bir tatildi.ilklerin tatiliydi.güzeldi hoştu.tadı damağımda kaldı.=((

2 comments:

Dream said...

evet. güzeldi hemde çok. içimde biriken tüm sıkıntıları bir hafta için bir kenara attım.sırtım dikleşti,tüm sıkıntılara göğüs gerebilecek gücü kazandım. tatil işte deyip geçmemek lazım. ben doymadım dewamını istiyorum.
Ve birşey daha..sürekli söylerim tanıyanlar bilir."Hayatımda hiçbirşey değişmiyor" diye, bu tatilde bu sözü bir daha söylememem gerektiğinide farkettim. sakin kafayla şöyle bir etrafıma baktım.ben,biz hepimiz hayatımız herşey bambaşka olmuş. yaşamın çarkları ağır çalışıyor, yavaş yavaş hepimizi başka başka yerlere götürüyor. ister mekan ister kafa olarak. herşey değişmeye mahkum ama iyi ama kötü.bundan sonraki değişimleri dörtgözümle:) ve heyecanla bekliyorum.

Anonymous said...

=)evet herşey herşey değişiyor.sen değişiyorsun ben değişiyorum ama aramızdaki uyum aynı kalıyor ve hep öyle kalsın.herşey için kocaman teşekkürler.seni çokk seviyorum.yanımda kimse olmasa bile sen varsın ve bunu bilmek çok güzel birşey.kendimi hiçbir zaman yanlız hissettirmediğin için çokkk teşekkürler.hep yanımda olacağını bilmek güzel.ve ben de hep yanındayım!!!kurtuluş yok=)