Monday, August 07, 2006

bütün kızlar toplanamıyoruz malesef

sabah saat 9 ve bütün gece kabuslar görmeme sebep olan arkadaşım duyguya burdan teşekkür ediyorum.duygu benim hazırlıktan arkadaşım, bilmeyenleriniz varsa.dün sinirliymiş biraz.ben de msn de ona bi ortak arkadaşımızla ilgili birşey söyleyecektim."Merhaba naber?" dedim.sinirliyim dedi.bir arkadaşıyla kavga etmiş."Anlatsam da dinlemezsin ki" dedi."Sen beni hiçbir zaman dinlemedin" dedi, başladı konuşmaya.ben ona sürekli laf sokmuşum beraber olduğumuz süre boyunca.onu yok saymışım,haksızlık yapmışım.ben samimiyetsizmişim.Açık, herşeyi söyleyen samimi insanları sevmiyormuşum ki ben bu kızla sadece 6 ay gibi bir süre beraber olmama rağmen bütün yakın dostlarımı tanıştırdım, onu tanımaya çalıştım, dinledim...falan falan. Beni dinlememekle suçlayan insan da şunu yaptı bana: ben hayatımın en büyük kavgasını etmişim, geldim anlatıyorum gözlerim dolu dolu ve şiş 2 gün hiç durmadan ağlamışım. Suçluyum bu kavgada. Anlattım anlattım bitti ve bana önce ee kendin ettin kendin buldun bakışı attı. Sonra da" amaan boşver 2 gün sonra bunlar çok komik gelecek. Bak ben bir Maltalıyla tanıştım onu anlatayım sana"dedi. O olay üzerinden tam 1 yıl geçti ama hala bana komik gelmiyor=)işte ben içimdekileri söylemeyip tüm suçlamalara eyvallah dediğim için bunlar geliyor başıma sonra da bütün gecemi mahvediyor, uykum kaçıyor. Yine söylüyorum, Duyguya da söyledim. Ben bir daha kız arkadaş edinmeyeceğim! O da sorun sende dedi. Evet bende sorun. 4mükemmel dostum olduğu için(kız) herkesi onlarla karşılaştırıyorum. Onlar gibi mükemel olmasını bekliyorum. Yüzeysel geçmiyorum. Evet arkadaşlar sorun bende. Kızsanız gelmeyin mümkünse. Denedim.anlaşamıyoruz!!!

3 comments:

mjqueen said...

artık sana kızamıyorum bile nenoşum..çünkü cidden anladım sen böylesin...değişemeyecek insanları değiştirmeye çalışırsın onların iyiliği için,onları dinlersin,anlamaya çalışırsın ve bi noktada onların olduklarından çok daha iyi olabileceklerine inanırsın...ama üzgünüm bu insanlar senin beklentilerini karşılayamayan ve karşılayamayacak gruptalar..sana saydırdıklarına gelince;bazı sözler hafif bi esintide bile kaybolur gider çünkü yanlıştırlar,bunlarda o sözlerden işte,üflesen gider;)ismail yk ne demiş?? hıııım üflesenee!!!ahahah bu kızlar uzak dursun muhabbetine gelince;haklısın abi uzak dursunlar,bizim hatunlar bize yeter gerisi hikayeee.

Özgür Ulutaş said...

her ne dediyse belki de haklıdır diyebilirim. Hani her zaman yapmaya çalıştığım "vardır bir bildiği, gördüğü" diyerek başlamak cümleye. Ama sen! karşındaki angutun önde gideni bayrak sallayanı bile olsa dinlersin, bu senin en büyük erdemin seni tanıdığım kadarıyla. Bu durumda vardır bi bildiği diyemicem kusura bakmasın ama (dııııt) (dıııııt) biriymiş belli ki. Yine de sana da söylemeden geçemiiicem; manyak mın gardeşim böle biri için üzülüyon.

Anonymous said...

=)))ben size haksızlık yapıyorum böylelerini takarak.anladım ben bunu.özür dilerim arkadaşlar ya.saçmaladım yine.napiim.=)