Saturday, December 02, 2006

bazen çok boş işler yapıyormuşum gibime geliyor.bu blog mesela...yani nedir bu?bi bilgi yok , insana kattığı birşeyler var mı?tartışılır.silesim geliyor, kıyamıyorum.neden kıyamıyosam?orası da meçhul. yani bu blog silinse insanların hayatından birşey eksilmiş olacak mı?hayır=)o yüzden yazasım gelmiyor. artık blog yok galiba:)yararlı birşeyler yayınlayacak seviyeye gelene kadar yok blog falan.belki canım çeker, elim gider yazarım.o zaman da sarhoştum hatırlamıyorum=))))

6 comments:

Anonymous said...

Bu sayfa silinse benim hayatımdan birşeyler eksilir.Hayatımada birşeyler katıyo. Ama dersen bu blogdan çıkardığın yararlar ve hayatına kattıkların nelerdir? , blog dediğin öğretici olmalı dersen ve vatana milleti yararım dokunsun gibi bir düşüncen varsa .. bak ona karışmam.
Ama hatırlatırım kii senin sorumlulukların var halka mAl olmuş bir blogçusun sen. silkin ve kendine gel...

Anonymous said...

=))))))))))))

Özgür Ulutaş said...

burada yazılan hiç bişey insanlara bişey katmak için yazılmamalı zaten, yani oo zaman günlük hayattan ne farkı kalır ki, zaten insanlar için yaşadığımız bu hayatta. İçinden gelenleri biraz daha fazla yazabilmek ve insanlar seni dinleyebilecekleri zaman bunları okumasını sağlamak. Yani konuşmanın can sıkmayan kısmı olabilir, tabi ki iletişim aracı da olmamalı. Her neyse bundan sonra blog yok demek garip bişey, bence yazdıkların adam akıllıydı ve bana ben farketmeden bişeyler katıyordu...

Anonymous said...

yoo aslında sana boş gelen yazdıkların olmamalı.boş olan hayatın ta kendisi.ama sen burda sın ve senin görevin de bu bombo..(ş ya da k sen doldur orayı:)) hayatı doldurman.benim yapmam gereken şeyse bana ayırdığın kalbin kadar temiz(anı defteri klasii) bi o kadar da baskıcı bir başlığa sahip alanı("leave your comment" sonuna bi please eklense süper olur ama...işte şartlar bunlar.gücümüz anca burdaki protestoya yetiyo...:() doldurmak.eğer sen buraya yazı yazmaya devam etmessen benim de doldurucak bi baskıcı alanım olmaz.yani çift yönlü bir hüzün kaplar içimizi(yani benim kaplar ama senin bilemem..hani benim comment lerimden mahrum kalıyosun ya o bakımdan)... NOT:maddreamer arkadaşın heralde ona iletirmisin comment kısmını anonymous a da açsın!!!:@ bugünlük bu kadar heralde.görüşürüz.yazmaya devam."ÇALIŞIN ÇALIŞIN.."

Anonymous said...

daha aşada commentlerim var onları da oku,"lütfen".(bak ben bu alan kadar baskıcı değilim.sonuna lütfenimi ekledim)

nehiR said...

:D:D:D